Biyelli

KVKK

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Bilgilendirme Metni

Bu metin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında Biyelli (“şirket”, “biz” veya “bizim”) olarak kişisel verilerin işlenmesi ve korunması ile ilgili sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

1. Veri Sorumlusu

Kişisel verilerinizin işlenmesinden sorumlu olan veri sorumlusu Biyelli’dir. Adres: Vişne Vatan Mh. 10.Deniz Sk. No.12 Yıldırım / BURSA / TÜRKİYE, Telefon: +90 224 220 9902, E-posta: info@biyelli.com.tr.

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri

Şirketimiz, aşağıdaki amaçlarla kişisel verilerinizi işleyebilir:

Ürün ve hizmetlerimizi sunmak, sağlamak ve geliştirmek,
Müşteri ilişkilerini yönetmek ve müşteri memnuniyetini artırmak,
Pazarlama ve tanıtım faaliyetleri yürütmek,
İş süreçlerini yönetmek ve iyileştirmek,
Kanunen yerine getirilmesi gereken yükümlülükleri yerine getirmek.
Kişisel verilerin işlenme hukuki sebepleri ise aşağıdakileri içerebilir:

Veri sahibinin açık rızası,
Sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan ilgili olması,
Hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi,
İlgili kişinin hayati çıkarlarını korumak,
Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
Kamusal bir görevin yerine getirilmesi,
Şirketimizin meşru menfaatleri.

3. Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

Kişisel verileriniz, ürün ve hizmetlerimizden faydalanmanız sırasında ve iş ilişkimizin devamı boyunca çeşitli yollarla toplanabilir ve işlenebilir. Toplanan kişisel verilerin bir kısmı şunlar olabilir:

İletişim bilgileri (ad, soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi),
İşlem ve sipariş detayları,
İlgili yasal düzenlemelere uygun olarak gerekli görülen diğer bilgiler.

4. Kişisel Verilerin Paylaşımı ve Aktarımı

Kişisel verileriniz, yalnızca KVKK’ya uygun bir şekilde ve belirtilen amaçlar doğrultusunda paylaşılabilir veya aktarılabilir. Kişisel verileriniz, üçüncü taraflarla paylaşılırken gizliliğinizin korunması için gerekli tüm önlemler alınacaktır.

5. Kişisel Verilerin Güvenliği

Kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri almaktayız. Verilerinizin yetkisiz erişim, kullanım, değişiklik veya yayılmasını önlemek için güvenlik protokolleri ve şifreleme yöntemleri kullanıyoruz.

6. Kişisel Veri Sahiplerinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizin belirli haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınız arasında bilgi alma, erişim, düzeltme, silme, işleme sınırlama ve veri taşınabilirliği gibi haklar bulunmaktadır. Bu haklarınızı kullanmak için bize başvurabilirsiniz.

7. KVKK Metni Güncellemeleri

Bu KVKK metni, şirket politikalarımızdaki değişikliklere paralel olarak güncellenebilir. Güncellemeleri buradan duyuracağız.

8. İletişim Bilgileri

KVKK ve kişisel verilerle ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin. İletişim bilgilerimize biyelli.com.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 20.05.2024

Merhaba!

Bizimle İletişime Geçin..

Kemal A.
Kemal A.

Satın Alma Müdürü

Çevrimiçi

Çevrimdışı

Batuhan Mert
Batuhan Mert

İhracat Uzmanı

Çevrimiçi

Çevrimdışı